Turnering – Spørgsmål og svar

Hvordan melder jeg mig til en turnering?

Du skal sende en mail til turnering@teebox.d.

I denne mail skal vi bruge dit DGU-nummer, samt hvilken turnering du ønsker at deltage i. Du vil herefter modtage en mail fra Trackman, hvori der er 4 steps som skal følges, inden man spiller den første runde.

Hvordan kommer jeg ind i turneringen, når jeg står nede i TeeBox’en?

Det første du gør er at tænde hele systemet, ved at trykke på den orange knap på bordet, herefter tænder du projektor og lys. Når systemet er tændt, skal du på touchskærmen, trykke nede i venstre hjørne og logge ind med din Trackman profil, som du oprettede ved tilmelding til turnering. Herefter vil der komme en ny knap øverst i venstre, der hedder “Tournaments”, denne trykker du på og vælger herefter den turnering du vil deltage i.

Hvordan ser jeg Leaderboardet på den turnering jeg er med i?

Du logger ind med din Trackman-profil på trackmanrange.com
Herefter går du ind i “Tournaments” og vælger den turnering du ønsker at se stillingen i. Her vil feltet “leaderboard” være tilgængelig, som du skal trykke på.

Hvad sker der hvis ikke jeg når at spille runden færdig til turneringen, inden min tid udløber?

Hvis ikke du når at spille din runde færdig, tæller runden ikke. Det er derfor vigtigt, at du sørger for at booke nok tid til din runde. Vi plejer at sige en time pr. mand, så har man tid til at nå en runde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Modtag nyheder og skarpe tilbud

COVID-19 LUKKET!
Grundet regeringens COVID-19 restriktioner, er vores TeeBoxe midlertidigt lukket. Vi følger regeringens udspil, og vil løbende holde jer opdateret via vores nyhedsbrev og Facebook-side.