SPILINDSTILLINGER

1. OPSTART AF TRACKMAN

Hvis TrackMan ikke er startet op, skal der trykkes på den store orange knap foran dig

2. VALG AF BANE

Tryk på ”Courses” og vælg en bane nederst på skærmen og tryk ”Select Course

3. SPILINDSTILLINGER

Tryk på ”Game Settings”, hvorefter du kan vælge ”Game”, her kan du ændre i spiltype som f.eks. Slagspil, Stableford og Scramble.

Ydermere, kan du vælge om der skal være Mulligans (Gratis slag) i spillet. Der skal også vælges om hvilken afstand putts skal gives fra min. 2,4 meter.

Når der er valgt spiltype, kan du gå videre til ”Course” i ”Settings”, og her har du mulighed for at ændre vejrforhold, hårdhed på greens og fairways.

Når der er foretaget ændringer i ”Course” kan du gå videre til ”View” i ”Settings”,
og vælge hvordan du vil se bolden flyve efter du har slået. Øverst fremgår ”Tracer”, som er en farvet hale der følger bolden på skærmen, og her har man mulighed for at se enten hele flyvelinjen på bolden, en kort flyvelinje eller ingen flyvelinje, kategori- seret som ”Long, Medium og Short Comet”

Under ”Camera” kan der foretages ændringer ift. Kameravinklen når man slår på banen. Under ”Auto Flyby” kan man vælge at se hele banen i fugleperspektiv inden et nyt hul.

Under ”Green Grid” kan man vælge om der skal være et ”Grid” på green, så man kan se hældningerne på greenen, når der skal puttes og chippes.

4. START SPIL

Tryk på ”Start Game” og TrackMan vil gøre klar til spil.

5. RADAR OG TARGET

TrackMan bruger max 45 sekunder på at sikre dig den bedst mulige spiloplevelse. Sørg for ikke at stå foran simulatoren imens den kalibrere.

6. GOD FORNØJELSE!

I er nu klar til at spille. Vi ønsker jer held og lykke samt rigtig god fornøjelse.

Modtag nyheder og skarpe tilbud

Kontakt

  • Teebox A/S
  • Roholmsvej 8, 2620 Albertslund
  • info@teebox.dk
  • SUPPORT: 30207589 (05:00 - 00:00)
  • TLF: 30207589. (Hverdage: 08:00 - 17:00)
  • CVR: 41373989