Hvad er CLUB PATH?

Club Path er udefra-ind eller indefra-ud momentet af jernets hoveds geometriske center, på det tidspunkt der er maksimal kompression.

Club Path er den retning, som hovedet på jernet bevæger sig (højre eller venstre) ved slaget ind i bolden og måles i forhold til mållinjen (Den brede vandrette linje på billedet)

De fleste golfspillere kan relatere til om du svinger indefra-ud eller udefra ind. Dette er Club Path.

En positiv værdi i Club Path betyder at jernet vil bevæge sig til højre for målet, når bolden rammes. Dette er for en højrehåndet spiller. Altså en positiv værdi i Club Path, betyder at du kommer indefra-ud. Omvendt hvis Club Path har en negativ værdi, og du er højrehåndet, vil jernet bevæge sig til venstre for målet, når bolden rammes. Altså negativ værdi vil sige du kommer udefra-ind.

For at slå et lige slag skal Club Path være 0. Club Path er en del af hvad der har indflydelse på boldens kurve, samt boldens start retning.

Hvis du ønsker at slå en “draw”, er det nødvendigt at du kommer indefra-ud, i dit sving, altså har en positiv Club Path værdi. Omvendt set, hvis du ønsker at slå en fade, er det nødvendigt at du kommer udefra-ind, altså har en negativ værdi i Club Path. Den optimale Club Path er altså op til hver enkelt golfspiller, og afhænger af om spilleren vil spille med draw eller fade.

Modtag nyheder og skarpe tilbud

Kontakt

  • Teebox A/S
  • Roholmsvej 8, 2620 Albertslund
  • info@teebox.dk
  • SUPPORT: 30207589 (05:00 - 00:00)
  • TLF: 30207589. (Hverdage: 08:00 - 17:00)
  • CVR: 41373989