Ofte stillede spørgsmål

Hvordan laver jeg en bruger på Trackman?

Du hopper ind på www.mytrackman.com – Herefter trykker du på “sign up”
Når du har lavet denne bruger, kan du logge ind og benytte turneringer, gemme scorekort og huske din data, når du benytter TeeBox.

Du kan logge ind i venstre hjørne af skærmen, når du befinder dig i TeeBox.

Jeg har booket nogle timer, men kan ikke møde op alligevel?

Du skal sende en mail til info@teebox.dk
I denne mail skal der stå dit navn og hvilke timer det drejer sig om, samt dit konto og registreringsnummer. Vi vil refundere dig pengene for de annulleret timer.

Kan jeg få refunderet timer fra booking, hvis ikke jeg kan alligevel?

Ja, du kan få refunderet dine penge, hvis ikke du har mulighed for at dukke op alligevel, men afmeldingen skal senest ske 24 timer før bookingens start.

Vi skal bruge dit navn, hvilke timer det drejer sig om, samt dit konto og registreringsnummer. Dette skal sendes til info@teebox.dk

Hvad skal jeg bruge mit TeeBox login til?

Du skal bruge dit TeeBox login, hvis du skifter adresse eller betalingsoplysninger, sådan at vi har de rette oplysninger på dig, som årskortholder. Du kan logge ind her.

Timeprisen er ikke den rette, når jeg går til betaling i GolfBox?

Det kan skyldes 2 ting. Enten har du valgt den forkerte TeeBox i Golfbox, eller også har jeres manager i klubben, ikke registreret dig som årskortholder i GolfBox. Kontakt din manager, hvis dit årskort ikke er blevet aktiveret.

Jeg er gået over min tid, og alarmen er gået i gang?

Du skal blot pakke dine ting, slukke på den orange knap, slukke for projektoren og lyset, og forlad derefter huset. Vi bliver kontaktet af G4s og vi slukker herefter alarmen, fra vores hovedkontor.

Hvornår skal jeg ændre på anbefaling af jern/kølle, og hvordan gør jeg?

Du skal ændre på anbefalingen af jern/kølle, såfremt at der er stor forskel på anbefaling kontra dét du ønsker at slå med. Er forskellen ikke større end +-2-3 jern/køller, så behøves dette ikke ændret. Du vil dog altid, få de mest optimale længder, ved at skifte jern/kølle, og Trackman vil i løbet af runden, lære dine længder at kende.


Du skifter jern/kølle ved at trykke på selve jernet/køllen på touchskærmen, her bliver vist en oversigt over alle jern og køller, hvor du så vælger dét som du ønsker at slå med.

Trackman Registrere ikke mine slag?

Du skal her trykke på Windows-tasten på tastaturet, vælge programmet “Perfect Engine”. Herefter skal du trykke på Trackman-logoet nederst i midten af skærmen. Herefter skal du trykke på “auto target” i højre side. Trackman er nu kalibreret og registrere dine slag igen.

Modtag nyheder og skarpe tilbud

Kontakt

  • Teebox A/S
  • Roholmsvej 8, 2620 Albertslund
  • info@teebox.dk
  • SUPPORT: 30207589 (05:00 - 00:00)
  • TLF: 30207589. (Hverdage: 08:00 - 17:00)
  • CVR: 41373989