Sådan booker du en TeeBox

Table of Contents

TeeBox er nu åben for booking, og vi glæder os meget til at give jer fantastiske indendørs golfoplevelser.

På nuværende tidspunkt kan man kun booke tider i TeeBox på www.golfbox.dk, og beklageligvis ikke igennem Golfbox-appen, dog arbejdes der hårdt på at få rettet dette. 

Herunder, en guide til hvordan at du booker på www.golfbox.dk:

GUIDE #

Step 1: Gå til www.golfbox.dk

Step 2: Vælg klub, og herefter find og vælg TeeBox

Step 3: Tryk på ”Ressource” og tryk på ”TeeBox Klubber” og herunder finder du den klub du er medlem i, eller den klub du vil spille i.

Step 4: Vælg starttidspunkt, f.eks. Kl.13:00

Step 5: Vælg antal timer, f.eks. 4 timer, og prisen vil fremgå i højre side af skærmen. Hvis man blot er medlem i klubben er timeprisen 300 kr., og hvis man er TeeBox-årskortholder er timeprisen 100 kr., dette vil fremgå i bookingmodulet. Der vil altid være vist 300 kr. Når man vælger tidspunkt, da det er den vejledende pris.

Step 6: Tryk “Godkend”, og du vil komme videre til handelsbetingelser og ordre.

Step 7: Tryk “Betal” og du vil blive ført videre til et betalingsmodul, hvor du kan vælge alt fra Dankort, Visa og Mastercard. Her kan du tilføje dine betalingsoplysninger og beløbet vil blive trukket på din konto.

Step 8: Du modtager nu en SMS eller e-mail med en 4-cifret pinkode, som du skal trykke ind på tastaturet på TeeBoxen når du ankommer.

Step 9: Når det er din tid, og du har indtastet pinkoden, så skal du blot trykke knappen ned, som sidder i øjenhøjde til venstre for døren, og dernæst trykke på den store orange knap på bordet og følge instruktionerne der er sat op under skærmen.

Modtag nyheder og skarpe tilbud

Kontakt

  • Teebox A/S
  • Roholmsvej 8, 2620 Albertslund
  • info@teebox.dk
  • SUPPORT: 53563988 (05:00 - 00:00)
  • TLF: 30207589. (Hverdage: 08:00 - 17:00)
  • CVR: 41373989