View Categories

Hvordan beregnes mit TrackMan handicap?

1 min read

Spørgsmål: Hvad er TrackMan Handicap?

Svar: Trackman Handicap måler din spilleevne i virtuel golf. Trackman Handicap er inspireret af de nye verdensomspændende regler (WHS), hvor spilleren justeres op/ned baseret på en delmængde af deres seneste runder. Hvis du er logget ind med en TrackMan konto, modtager du et TrackMan handicap efter din første runde i TeeBox. Måden det sker på, er ved at TrackMan beder dig taste dit udendørs handicap ind på din bruger manuelt, inden du spiller din første runde. TrackMan vil efterfølgende automatisk regulere dig op eller ned, ud fra dit spil efter hver runde.

Spørgsmål: Hvordan får jeg mit Trackman Handicap?

Svar: Hvis du er logget ind på din TrackMan konto og spiller en runde uden at bruge mulligans, med en “givet-afstand” på mindre end 3,5 m, modtager du et TrackMan Handicap efter din første runde i TeeBox. Hvis nogen af disse betingelser ikke er opfyldt, så tæller scoren ikke med i dit Trackman Handicap. Resultater fra private og turneringsrunder, der opfylder disse krav, er inkluderet i beregningen af dit TrackMan Handicap.

Spørgsmål: Hvordan Justeres mit TrackMan Handicap?

Svar: Trackman Handicap er inspireret af de nye verdensomspændende regler (WHS), hvor spilleren justeres op/ned baseret på en delmængde af deres seneste runder. TrackMan justerer automatisk dit handicap efter hver runde baseret på dine scores. Hvis du laver en score der er betydeligt bedre end dit TrackMan Handicap, kan TrackMan justere dit TrackMan Handicap mere end gennemsnittet af delmængden af dine seneste runder for at sikre, at din spilleevne afspejles i TrackMan Handicap.

Spørgsmål: Er 9-hullers runder med til at opdatere mit handicap?

Svar: Ja, 9-hullers runder tæller, men kun hvis du vælger at spille 9 huller (enten for 9 eller bag 9). Hvis du vælger at spille 18 huller og afslutter runden efter hul 10, og aldrig genoptager de resterende huller, vil denne for 9 ikke opdatere dit TrackMan Handicap. Du skal altså vælge en 9 hullers bane og spille den færdigt, før dit TrackMan Handicap vil blive opdateret af en 9 hullers runde.

Spørgsmål: Hvor kan jeg finde mit nye TrackMan Handicap?

Svar: Hvis du logger ind med dit TrackMan log in i TeeBox, og derefter trykker ind på en bane, vil dit TrackMan Handicap fremgå på din bruger. Du kan også se dit TrackMan Handicap hvis du logger ind på appen “TrackMan Golf”.

Spørgsmål: Jeg tror ikke, at mit TrackMan Handicap afspejler min spilleevne. Kan jeg selv ændre det?

Svar: Du kan ikke foretage manuelle ændringer af TrackMan Handicap. Den eneste måde at påvirke dit handicap på, er ved at spille flere runder og følge justeringerne.

Spørgsmål: Jeg spiller nogen gange med et andet indendørs eller udendørs handicap. Er det muligt at overrule TrackMan Handicappet med et andet handicap?

Svar: Nej, det er ikke muligt at ændre i dit Trackman Handicap. Den eneste måde er som nævnt at spille flere runder og følge justeringerne. I en turnering har værten mulighed for at vælge mellem brugen af et manuelt handicap eller Trackman Handicap.

Modtag nyheder og skarpe tilbud

Kontakt

  • Teebox A/S
  • Roholmsvej 8, 2620 Albertslund
  • info@teebox.dk
  • SUPPORT: 28345163 (05:00 - 00:00)
  • TLF: 53534686 (Hverdage: 08:00 - 17:00)
  • CVR: 41373989